Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Nøglepersonellet samlet til dette års seminar. Foto: Bo Sahlgreen

Nøglepersonelseminar 2015

Nøglepersonelseminar 2015 løb af stablen på Flyvestation Skalstrup, hvor de 68 fremmødte fik rig mulighed til at diskutere fremmøde ved HDKBHs aktiviteter.

08-11-2015

​Af LDIOF Bo Sahlgreen

 

68 hjemmeværnere, frivillige, fastansatte, militære og civile var mødt ind til dette års nøglepersonelseminar. Stedet var Flyvestation Skalstrup, vejret var tåget med finregn, men stemning og humøret var i top. Efter indkvartering og sandwich var alle samlet i auditoriet hvor distriktschef J. J. Hansen bød velkommen.
 

Det vigende fremmøder bliver diskuteret i de blandede grupper. Foto: Bo Sahlgreen
 
Seminariets tema omhandlede hvorvidt deltagelsen i distriktets aktiviteter er vigende, og om hvad vi så kan gøre for at bevirke et mere fordelagtigt fremmøde. Alt dette blev derpå diskuteret i blandede grupper, efter ”ved, kan, vil og gør” modellen. Mange tanker og forslag akkompagneret med lige så mange erfaringer kom på bordet, hvorefter det hele blev kogt ned til et godt og brugbart afsæt til senere udarbejdelse til en handleplan.
 

Kaffe på gangen og de medfølgende uformelle dialoger er ligeledes en nødvendighed. Foto: Bo Sahlgreen
 
Der blev ligeledes afholdt diverse funktionsmøder for KC’ere, KDOBM’ere, ROF/KOF’ere, SKYLÆ’ere, SIGBM’ere, NK’ere, UDSTOF’ere og ITBM’ere. Hele arrangementet blev rundet af lørdag eftermiddag hvor der var bred enighed om, at dette seminar havde både været udfordrende, meningsfyldt og underholdende. Og dette er jo hele tre ting til samme pris.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring