Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Forårskoncerten, der i år blev en sommerkoncert.

Veloplagt koncert med blandt andet toner fra Danmarks Befrielse for 70 år siden.

13-06-2015

Af: IOF LT Per Skadhauge-Jensen – Foto: Sven Fogh

I takt med sommerens varme stråler, gav Hjemmeværnet en sommerkoncert på Frederiksberg Rådhus onsdag den 3. juni. Her var gratis adgang, og ca. 300 deltog. Hjemmeværnets Musikkorps København gav en underholdende og veloplagt koncert. Her var populære arier og sange. Solist var Tatiana Kisselova, der sang fremragende, og er meget charmerende.


Hærhjemmeværsdistrikt Københavs chef, oberstløjtnant Jens Jørgen Hansen, bød sammen med Frederiksbergs Borgmester velkommen. Koncerten var i år en sommerkoncert. Den plejer at være en forårskoncert, men på grund af Majestætens runde fødselsdag blev arrangementet flyttet. Hjemmeværnets Musikkorps København er under ledelse af dirigent Mike Cholewa. Mike har tidligere været dirigent for Sjællandske Livregiments Musikkorps. Hjemmeværnets Musikkorps København er et af Danmarks gode harmoniorkestre. Det består af ca. 40 musikere. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring