Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Regionchefen byder velkommen til alle de fremmødte distrikter. Foto Bo Sahlgreen

Dorthe er over os

Til dette års Stabsøvelse i garnison er det stormen Dorthe som har hovedrollen.

20-11-2015
Af LDIOF Bo Sahlgreen
 
STØVGAR 2015 er nu kommet godt i gang efter at befalingen er givet. HDKBH frivillige stab samt fastansatte er samlet på Flyvevåbnets Officersskole i Jonstrup. Setup’et er stort i år, vi er i alt fem distrikter plus Region Sjælland og deres hjælpere.
 


Fortsættelse.
 
Vi nærmer os nu midnat og øvelsen har været kørende i 12 timer. Som øvelsen har udviklet sig er vi kastet ud i at vandstanden omkring København er steget til næsten 2,30 meter over daglig vande. Dette hæmmer en del, når samfundet skal hjælpes med blandt andet fyldning og kørsel af sandsække, flytte dialyse patienter, trafikregulering, en væltet tankvogn, tryghedsskabende opgaver, kørende patruljer til sikring af HJV depoter, evakuering af hele bydele, nedstyrtning af husgavl og nu også et flystyrt.
 


 
Men vi har godt styr på sagerne og opgaverne bliver løst i et godt og nøjsomt tempo. Det mærkes at nattens stilhed er ved at sænke sig, meeen det skal på ingen måde gi os anledning til at sløve den. Dog er det vigtig at hvile alt hvad man kan, når chancen byder sig.
 


 
Fortsættes.

 

 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring