Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om HDKBH

Hærhjemmeværnsdistrikt København opstiller, uddanner og indsætter frivillige militære kapaciteter til støtte for samfundet og det øvrige forsvar.

​​​​​​​​​​​​Distriktets opgaver er bl.a. at støtte de frivillige kompagnier inde for områderne informationstjeneste, uddannelse, administration, forsyningstjeneste og operative opgaver, for herigennem at tilsikre at kompagnierne med kort varsel er klar til at rykke ud til indsættelser, hvor der er behov.

 ​

Vores kerneopgave er bevogtning, men vores frivillige er uddannet til at løse opgaver som afspærring, overvågning, trafikregulering, evakuering og andre militære opgaver.

 

Vores geofgrafiske område dækker Københavns politikreds - og vi har et godt samarbejde med politiet og støtter ofte med opgaver for politiet.

 

Vores frivillige medlemmer er fordelt på 9 hjemmeværnskompagnier, der er placeret i Københavns området.

 

Ønsker du at vide mere om vores kompagnier kan du enten vælge ude i enhedsoversigten til højre, eller du kan klikke her.​

 

Ønsker du at komme i kontakt med distriktet kan du enten skrive til os på mail:

hdkbh@hjv.dk eller ringe på telefonnummer: 7282 0800 mandag til fredag i tidsrummet 0800-1500.

For yderligere kontaktinformation klik her.​​​​​

 Enhedsoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring