Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

COVID-19 er stigende

COVID-19 er stigende, også i vores distrikt, og statsministeren udmeldte i fredags restriktioner for hele landet . I forlængelse deraf, er der lejlighed til igen at se på vores foranstaltninger til begrænsning af smitte.

23-09-2020

​​

For nærværende, er der ikke iværksat yderligere begrænsninger af HJV aktiviteter.  HDSEJ Plan for genoptagelse af aktiviteter 2020, opdateret den. 27-08-2020, er fortsat gældende. (Tilsendt på mail og tilgængelig på DST COVID-19 link på HJV.DK.) Det betyder at vi fortsat gennemfører de aktiviteter der er nødvendige for opretholdelsen af vores uddannelse og vores indsættelsesevne samt rekruttering. Fremtidige begrænsninger må dog forventes såfremt smitten fortsat stiger.

 

Enkelt foranstaltninger:

Det er fornuftigt endnu en gang, at genbesøge et par af de allerede iværksatte enkeltforanstaltningerne til begrænsning af smitte.

-      Hold afstand under aktiviteterne

-      Tilstræb udendørs aktiviteter

-      Vask/sprit før efter aktiviteter

-      Opmærksomhed på omgangskreds og smitte symptomer

-      husk rengøring af puljebiler før og efter brug

 

Vi fastholder UAFDCH melding til DSTCH om evt. smittede i UAFD – alene antal – ikke navn eller MANR. Så kan vi kontrollere egen rækker og bibeholde overblikket over beredskab og indsættelsesevne.

 

De iværksatte begrænsningen på forsamlinger over 50, gælder for civile aktiviteter, men princippet om ikke at mødes flere end nødvendigt bør efterleves. De aktiviteter der alene har et socialt formål må ikke gennemføres. Er der tvivl så drøft det med CH OPU.

 

Støtte fra den faste stab

Hovedparten af personalet i Vejle vil fra i dag gennemføre arbejdet som hjemmearbejde, skriv eller ring derfor til dem.

Personel fra LOG SEK vil fortsat, efter aftale, være behjælpelig ved udlevering mv. i Vejle


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring