Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyheder Facebook

Læs Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjyllands nyheder ved at klikke her.

10-01-2019

​OBS OBS OBS​

NYHEDER​ PÅ FACEBOOK

Klik "HER", eller benyt linket i højre side.​

HDSEJ anvender de medieplatforme som giver den størst mulige effekt, med de ressourcer vi har af personale til at opdatere/følge op. Herunder er det en nøje afvejning af hvilke platforme vi kan/vil vedligeholde nyhedsstrømmen på. Og ja – heri beror der en risiko i, at vi kommer til at hægte nogle af, eksempelvis fordi de ikke anvender nutidens platforme.

 

Det er vi naturligvis kede af, men det er et bevist valg – eller fravalg om du vil, men fortvivl ikke.

Der er helt sikkert flere end dig, der ikke er på Facebook, det behøves man heller ikke at være, for at følge os.

 

Det er ikke engang nødvendigt at være logget ind på HJV.DK. Du skal blot gå ind på Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjyllands side på HJV.DK, her kan du klikke på linket – ca. midt på siden, eller i øverste højre hjørne – hvorefter du, uden at du behøves at gøre mere, kommer direkte ind på distriktets Facebook side.

 

Her vil du så kunne se de nyheder og opslag der bliver lagt op, og her er der faktisk rigtig mange der ”kigger med”. Så for ikke at bruge vores tid på et medie (HJV.DK nyhedsmodul) hvor der ikke er så mange der kigger, bruger vi tiden på Facebook.

 

Håber du – ind imellem og trods alt – får kigget på vores Facebook side.​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring