Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Fysisk udfoldelse på alle niveauer

Flyvestation Skalstrup udgjorde d. 20. august rammerne for en vellykket idrætsdag for hjemmeværnssoldater fra Distrikt Midt- og Vestsjælland.

25-08-2017

Af Claus M. Arlø

Disciplinerne blev gennemført med de store smil fremme, trods Vorherres jævnlige trang til at åbne for sluserne på uhensigtsmæssige tidspunkter, og der blev konkurreret i skydning, håndgranatkast, orienteringsløb og 1.500 meter løb.

Alle discipliner var valgt for at tilkomme en så bred målgruppe som muligt, fordi vi ønsker at udbrede idrætten i Hjemmeværnet, men også for at alle, på hvert deres niveau, har en mulighed for at konkurrere med ligestillede, hvad enten man er bevogtnings- eller patruljesoldat.
 
Det blev en rigtig god dag med koncentration og fysisk udfoldelse på alle niveauer, og hvor alle kunne være enige om, at en ny tradition har taget sin begyndelse.

Den næste idrætsdag afholdes på samme tid næste år, d. 3. weekend i august, hvor vi håber at se endnu flere deltagere i endnu flere discipliner, som foruden ovennævnte også vil inkludere bl.a. speedmarch med vægt og den militære forhindringsbane.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224