Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Med Hjemmeværnets nye HBS-løsning kan ansatte og frivillige selv lave plakater som på billedet og andre materialer.

Nu bliver det let at designe foldere og plakater

En ny brugervenlig løsning giver ansatte og frivillige i Hjemmeværnet mulighed for at skabe deres egne materialer, som opfylder de overordnede designkrav

04-10-2016

Af Thilde Lejre

Skal I holde en stor øvelse, et møde eller noget helt tredje, hvor I gerne vil have lavet jeres egen plakat? Så kan det nu lade sig gøre med Hjemmeværnets nye HBS-løsning. Hjemmeværnets HBS, som står for Hjemmeværnets Billedbank og Skabeloner, indeholder færdige skabeloner, som gør det lettere for ansatte og frivillige selv at designe visitkort, brevpapir, foldere, annoncer og plakater.

Systemet har også en billedbase, hvor man hurtigt og nemt kan søge de billeder frem, som man skal bruge, og man kan også hente de nyeste PowerPoint- skabeloner. Samtidig kan man ved brug af HBS være sikker på, at det materiale, der er tilgængeligt til at lave de forskellige produkter, er i overensstemmelse med designmanualen. 

HBS-løsningen er et forsøg på at imødekomme et ønske fra ansatte og frivillige om lettere at kunne designe egne visitkort, plakater, annoncer og foldere. Løsningen er fleksibel og brugervenlig, så alle kan skabe egne materialer, som er i overensstemmelse med designmanualen og i tråd med resten af Hjemmeværnets kampagnemateriale.

Der ligger allerede billeder, mærker og logoer i systemet, men det er også muligt at uploade egne billeder. Hjemmeværnets HBS blev præsenteret på et ROF-/KOF-seminar i slutningen af september, og systemet kan bruges fra dags dato.

Du kan finde login og password til HBS via informationsforum, hvor du også kan finde en vejledning til brug af HBS.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring