Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Aspiranter på SSR Testweekend. Foto: SSR.

Drømmmer du om at være en del af specialenheden SSR?

Så skynd dig at få en plads på en af testweekenderne i januar. Du kan komme til optagelse i både Øst- og Vestdanmark, og sidste frist for at tilmelde sig er d. 15. november.

04-11-2022

​​​

Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni, SSR, skal kunne støtte Forsvarets specialoperationsstyrker, Jægerkorpset og Frømandskorpset. Det stiller store krav til den enkelte patruljesoldat i SSR. 


Derfor afholder SSR hvert forår et krævende optagelsesforløb på i alt 23 dage, fordelt på en indledende testweekend, tre forlængede weekender med patruljeuddannelse og en afsluttende patruljeuge. 

​​Hvis du allerede er en del af Hjemmeværnet, skal du ansøge om deltagelse på SSR Testweekend senest den 15. november 2022 v​ia login på HJV.DK. 

Vær opmærksom på at der er krav om gennemført milit​ær grunduddannelse i Hjemmeværnet eller Forsvaret, samt bl.a. et gyldigt førstehjælpskursus, der er vedligeholdt indenfor de seneste to år. Din egen enhed skal godkende din deltagelse via HJV.DK 

SSR Testweekend skal gennemføres tilfredsstillende et af to steder (A eller B):

SJÆLLAND: (A) 13.–15​. Januar 2023 Flyvestation Skalstrup ved Roskilde:  ​
Aktivitetsmodul (hjv.dk) – SSR Test​weekend A​ – (kræver login til HJV.DK)​ 
JYLLAND: (B) 27.-29. Januar 2023 Flyvestation Tirstrup ved Aarhus:

​​Hvis du ikke er optaget i Hjemmeværnet endnu, og ønsker at søge optagelse i SSR, skal du kontakte SSR på info@ssr.dk eller telefon 70 22 65 04. 

SSR patrulje under træning i dagslys. Foto: SSR


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring