Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

kompetencer

Hjemmeværnets uddannelse;
Hvad kan den bruges til i dit civile liv ?

16-11-2023

Michael Hedelund fra HVE228, har netop afsluttet HGU med et flot broncemærke til mærkeprøven i førstehjælp. Få dage efter sker et færdselsuheld, på gaden i København, for øjnene af Michael ! En mand falder på cyklen og får knoglebrud og læsioner. "Uffatteligt heldigt, at jeg lige havde været igennem førstehjælpsuddannelsen, det gav mig en helt særlig ro til at kunne hjælpe", bla. med at holde manden varmt ved at dække ham til med en jakke og holde ham i ro - og tale med ham indtil ambulancen kom, som andre af de til stedeværende havde ringet efter, bare at michael gjorde disse få ting skabte ro på ulykkessted. Selvsagt er vi stolte af Michael, og sender xxxxx tanker til alle de frivillige instruktører som lærer os alle en masse gode kompetencer, som vi kan bruge i hverdagen, vores civile liv.


E​​n uge senere var den galt i ddet supermarked, hvor michael handlede, her falt en unge pige om, og igen havde michael brug for det han havde lært til førstehjælp.

Så det er vigtig at holde sin førstehjælp ved lige, du ved aldrig hvornår du får brug for at kunne hjælpe andre - husk lige som michael kan du gøre en forskel i andres hverdag ved at kunne førstehjælp.

skriver på historien: Michael H, Ulla og Flemming 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring