Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVK AROS går sammen for fællesskabet

Distrikt Syd og Sønderjylland har inviteret alle Hjemmeværnssoldater i Danmark til at deltage i ”Walk Challenge Syd- og Sønderjylland 2021”.
Den deltager HVK AROS selvfølgelig også i og udover lækre medaljer, kommer der også præmier fra KC oveni!

17-02-2021

Som du måske allerede har læst på kompagniets facebookgruppe, har Distrikt Syd og Sønderjylland har inviteret alle Hjemmeværnssoldater i Danmark til at deltage i "Walk Challenge Syd- og Sønderjylland 2021". Et virtuelt marchfællesskab, hvor der i perioden 1. februar til 30. april, skal tilbagelægges en af de distancer som er lagt op: 90 km, 180 km, 270 km eller 540 km.

NK Jesper Saling har udfordret os alle til at deltage, og den udfordring har mange heldigvis taget imod :)
Indtil videre har 9 af kompagniets medlemmer taget imod udfordringen, men der kan sagtens komme flere med!
Man vælger selvfølgelig selv distance og går det man kan. Nogle går alene, mens andre har familien med. Det er en god måde at komme ud og få rørt os på, i en tid hvor vi mest er stillesiddende.

Med muligheden for fysik udfoldelse, få styrket sine march-færdigheder og præmier til de 3 som går længst, håber vi at mange kommer til.
Tilmeld dig via dette link. Husk at skrive HVK AROS som fællesskab, ellers kan vi ikke se dig deltage. Du behøver ikke et sportsur el.lign, Du kan sagtens registrere km løbende manuelt.


O
BS: vil du gerne gå i et fællesskab kan du hver onsdag gå med distriktschefen (se mere her) og ellers hold øje på hjv.dk. NK Jesper Salling vil lige om lidt invitere os alle til fælles gang :)Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring