Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

NYT ÅR - NY KC

NYT ÅR - NY KC - EN CHEF SIGER FARVEL
Kære alle
Så siger året snart 2023 og med det også år 7 for HVK AROS vedkommende.

31-12-2022

​​​Jeg glæder mig til de mange nye opgaver, som kompagniet ser frem til og med det mange nye i HGU-gruppen, kan det kun blive godt :)

Da jeg startede som KC i 2016 havde jeg en aftale med BM-kredsen og NK Jesper Salling om omrokering efter 10 år. Desværre eller heldigvis kommer hverdagen os i forkøbet. Salling har fået en fantastisk chance for nye muligheder ved MFP og jeg valgte i sommers at sige det var på tide med chef-skifte før tid.
Så fra 2023 - altså nu - er jeg leder af HDEJY S9 og Bo Vahl-Jensen har overtaget opgaven som KC hos HVK AROS.

Hmm det har været noget som skulle tilvænnes på flere niveauer, men som skrevet til BM så ved jeg, at I uanset vilkår, sagtens kan løse opgaverne. Det er ikke et let farvel for mig, men jeg ved at I alle vil føre HVK AROS langt! Jeg kunne skrive og sige meget godt om kompagniet, men lader mig fatte i korthed for alles skyld. Tak for de mange gode tider, det gode samarbejde og store muligheder for udvikling og læring.
Da vi startede HVK AROS i 2016, var det på vilkår som er anderledes end nu. Men takket være rigtig gode førere og medlemmer af kompagniet er det nu blevet “Østjyllands bedste bevogtningskompagni" og det glæder mig meget!

J
eg ser frem til at se udviklingen på kompagniet og hvordan alle de gode nye opgaver tages imod. Salling og jeg er altid rundt om hjørnet, hvis I har brug for det. Og jeg er sikker på at vi ses til kommende aktiviteter i fremtiden.

Husk at notere dato for uddeling af Årets Indsats 2022 FREDAG D. 6 JANUAR som også er dato for kommandooverdragelse til ny KC. 
Se mere på hjv.dk

Godt nytår og velkommen i 2023 med ny KC!
Lotte Klærke, tidligere KC HVK AROS

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring