Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyhedsmail jan 2022

Kære medlemmer af kompagniet
Godt nytår ønskes I alle! Hermed lidt nyt fra kompagniet om den kommende tid.

02-01-2022

​​​​​​2020 og 2021 har været to meget mystiske år med corona-restriktioner og underlige aktiviteter. 

​​​​Vi har endnu engang gennemført Skype uddannelse, har haft mundbind i køretøjerne og har holdt afstand til alle tider. Jeg har aldrig set så meget håndsprit som da vi skulle gennemføre Åbent Hus 2021.

Tak for jeres deltagelse og tak for de aktiviteter I har deltaget i. Tak fordi at I står til rådighed dag og nat og at vi altid kan regne med jer! 


Det har været nogle hårde år med aflyste eller flyttede aktiviteter, men vi har også fået stor ros for de gennemførte aktiviteter. Ros fra distrikt og Region på blandt andet distriktsøvelse, certificering og øvelser generelt. 

Tak for jeres støtte og endnu engang tak for lån ja til jeres familier og pårørende!

 

Når jeg ser på 2022, ser jeg frem imod en et år, som har mange store opgaver, men opgaver som udfordrer os på nye måder. Det er opgaver som bevogtning af distriktet mens der er aktivitet samtidig, Åbent hus Aarhus for hele distriktet, deltagelse i Bykamp 2 og deltagelse med folk til aktiviteter som for eksempel Blå Negl, Brave Lion og andre lignende opgaver.

Det bliver et år med rigtig meget fart på, så jeg glædes ved at I alle er med på den!

Kort Besked fra vores nye Rekruttering Specialist (REKSPEC)

Det bliver et lidt anderledes jule- og nytårsaften for os i år. Ikke bare fordi der kommer nok flere COVID nedlukninger, men for os i New Zealand er jul midsommer, og vi plejede at markere dagen med en BBQ og en tur til stranden. Dette sker i hver fald ikke i år!

 

Men det er dejligt at vi har et par uger med lidt sne og hygge indendørs med familien. Det er også en rigtig god tid at overveje hvad der har gået godt, hvad er gået skidt og at planlægge jeres nytårsforsætter.

 

Jeg har fået meget ud af min tid i militæret, kompetencer som hjælp min civil karrier, nogle utrolig sjov oplevelser og rigtig gode venner. Min opgave som REKSPEC er at sørge for, at så mange som muligt får de samme muligheder som jeg har haft, og jeg glæder mig rigtig meget at komme i gang med rekruttering næste år

 

Men min tid i forsvaret har også været nødvendigt hård en gang i mellem. Nogle gang rigtig skidt. Hvis det er sådan for dig, er min dør altid åben. Være ikke bang for at komme i kontakt med mig og lad os se, om vi kan finde en løsning.

 

Som en enhed er det også vigtig at forstå hvordan vi har det tilsammen. Det vil hjælp os gøre ting anderledes, planlægge nye aktiviteter og støtte jer bedre. Derfor vil jeg gerne har jeres fælles mening om hvordan i har ide i Hjemmeværnet  generelt og HVK Aros specifikt.

 

Så meget snart får I tilsendt et link til en undersøgelse. Den er anonymt, og giver os et mulighed for at se hvordan ting går generelt i Kompagniet. Vores mål i kompagniet bliver at forbedre resultaterne hvert år.

 

Jeg glæder mig til at se jeres svar

 

Tilmeld dig allerede nu på hjv.dk til bl.a.:
20 JAN HGU-uddannelse og BEVDEL uddannelse 
29 JAN Årsstart og januar-hygge til en dejlig lørdag aften
3 FEB kompagniaften med fokus på skydestillinger

 

HUSK også 
12 MAR Bevogtningsøvelse og kontrol af bevogtningsplan inkl GUARDEX for HGU
22-24 APR BYKAMP 2 i BRIKBY 

6-8 MAJ Uddannelsesweekend/kompagniøvelse i ukendt civilt terræn

21 MAJ Åbent Hus AARHUS

6 JUN ROYAL RUN 5 km WALK med KC

20 NOV Beredskabscertificering 2023

 

Med ønsket om et mere normalt 2022 vil jeg ønske jer alle et godt nytår!

På vegne af resten af ledelsen
KC Lotte Klærke​​Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring