Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Arkivfoto

Helikopter med startproblemer

Hærhjemmeværnskompagni Læsø holdt opsyn med Helikopter der havde fået problemer.

08-04-2015
I anledning af kompagnietes indsats har kompagnichefen modtaget nedenstående takke brev fra
ESKADRILLE 722 HELICOPTER WING KARUP.
 
 
Dato:  2015-03-18
   
Til
Hjemmeværnet på Læsø v/kaptajn Jens Andersen
 
 
Den 25 februar 2015 var vores SAR-besætning fra Flyvestation Aalborg så uheldig at få problemer med deres helikopter. Problemet bestod i, at den lille hjælpemotor (APU) fejlede kortvarigt efter start, hvorfor de øvrige motorer ikke kunne startes. I den forbindelse var besætningen nød til at efterlade helikopteren på Læsø.
 
Et militært fly skal af naturlige årsager altid være under opsyn og det i særdeleshed på civile pladser. Det er derfor med den største fornøjelse at jeg erfarer at hjemmeværnet på Læsø uden tøven hjalp os med dette. I reagerede prompte på vores uformelle forespørgsel og efter blot 30 minutter var helikopteren under opsyn af jeres folk. Opsynet fortsatte natten over indtil vores mekanikerhold ankom med færgen. Udover opsynet med helikopteren var I så betænksomme at sørge for mad og drikke til vores besætning.
 
I får hermed min største tak for jeres venlighed og hjælpsomhed.
 


 
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring