Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​3 aktive piger i kompagniet.

Maxi-møde mikses med mini-møder

Heftig mødeaktivitet på en ganske almindelig kompagniaften i Odder

18-09-2016

​Der var ikke den plads, som ikke blev udnyttet på en ganske almindelig kompagniaften i kompagni Odder.

Kompagniet afholdte sin normale kompagniaften den 3. torsdag i måneden, hvor mødedeltagelsen nåede op på 24 personer.

Det gjordet, at vores lokaler var fyldt til bristepunktet med minimøder, hvor emnerne blandt andet var samling af udrustning, gennemgang af den nye LPU, planlægningsmøder i enhederne, forsyningsgruppen havde forskanset sig i våbenkammeret, seniorgruppen kaprede loungeområdet, ROF og KDOBM snuppede kommandokontoret, gangen blev brugt til aftalerum, udendørs blev der trukket frisk luft, vores store nye lokale måtte tidssstyres (flere møder samme aften), og samtidig blev der vist rundt i vores lokaler for vores nye medlemmer.

Køkkenet var forsyningsområde, og vores nye kaffemaskine kom på hårdt arbejde.
For at det ikke endte i forvirring sådan en torsdag aften, startede aftenen med at vi alle blev samlet i mødelokalet, hvor KC gennemgik aftenens aktiviteter og uddelegerede rummene til div. møder. Dermed vidste alle, hvor de andre var, og hvilke møder, som var relevante for èn selv.


Efter en afrunding af aftenen blev fastholdelses-og forbedringspunkter drøftet, således af vi altid bevæger os i en konstruktiv retning. Sådan fungerer vores kompagni Odder nemlig bedst, åbenhed, lydhørhed og ejerskab for medlemmerne kendetegner HVKODR.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring