Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

(C) PTRKMP Sjætte
​Foto: (C) Sjætte. S3 arbejdsplads på PTRC under øvelse.

Skærpet opmærksomhed på kommandodelingen & patruljecenter ved Sjætte.

Sjættes kommandodeling har fået ny delingsfører. I den anledning er Sjættes struktur i kommandodeling (patruljecenter - PTRC) blevet revurderet for at følge udviklingen.

07-09-2015
Sjætte har i en lang årrække leveret patruljecenter (PTRC) til Totalforsvarsregion Sjælland (TRSJ) landsdækkende patruljeøvelser samt Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns (HDKVE) øvelse SMIL. I forbindelse med TRSJ PTRØV II i de senere år har Sjætte bl.a. stået for den operationelle styring af patruljer fra hele landet.  Sjætte har også hjulpet TRSJ og HDKVE med anden øvelse- og uddannelsesplanlægning bla. patruljeskydeperiode (PTR SKYPER), TSE, kampsvømmer kursus mv. 
 
For forsat at kunne løse sådanne opgave har Sjætte valgt at ​styrke kapaciteten i kommandodelingen.
 
Jesper, delingsføreren for kommandodelingen udtaler:
 
"Jeg har i de sidste par måneder lagt en ny strategi sammen med ledelsen i Sjætte, om hvordan vi i fremtiden skal håndtere de opgaver som Sjætte har fået stillet de senere år. Vi har også evalueret på tilbagemeldinger fra deltagere, regionen og distriktet, og vi har gennemgået vores egne erfaringer i befalingsmandsgruppen. Tilbagemeldingerne viser at vi har løst opgaverne rigtig godt, men vi ønsker at hæve serviceniveauet yderligere, og det kræver øget fokus.
 
Visionerne er præsenteret for personellet i kommandodelingen, der har taget dem til sig. Vi har oplevet en virkelig flot opbakning til tankerne om fremtiden fra alle.
 
Det bliver en spænde fremtid vi går i møde."

For at Sjætte kan opfylde sine ambitioner for fremtiden, har vi brug for flere erfarne folk der brænder for at yde et højt serviceniveau for de operative patruljer. Sjætte har primært brug for kompetencer inden for stab, signaltjeneste og logistik. 
 
Hvis dette lyder interessant, vil vi meget gerne have at du skriver til os på ptrkmp@ptrkmp.dk​, hvorefter vi vil tage kontakt til dig.
 
Læs mer​e om Sjætte på hjv.dk her.
 
 
 
 

​​

Fakta

Patruljecenter (PTRC): En kommandostation, der er specialiseret i indsættelse og operationel styring af patruljer. PTRC er opbygget og fungerer efter principperne i MDMP (Military Decision Making Process), der anvendes ved stabe i forsvaret.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring