Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Forberedelser til Uddannelsesugen 2023

Med få uger til uddannelsesugen starter er forberedelserne godt i gang.

17-06-2023

​Tekst og foto: Jess Fischer Abrahamsen
I år har Hjemmeværnsskolen besluttet at skærpe hygiejnekravene i området, hvor der spises. En udfordring i den forbindelse har været svalerne, som har skabt problemer med deres tilstedeværelse. For at imødegå denne udfordring har stadsdyrlægen været involveret, og der er blevet godkendt en løsning, der involverer en presenning, der strækkes henover hangaren.I løbet af weekenden har den faglige division, der beskæftiger sig med uddannelsesugen, arbejdet på at etablere denne afdækning, således at det igen bliver muligt at spise i hangaren under uddannelsesugen. Denne indsats er en del af skolens bestræbelser på at opretholde høje hygiejnestandarder og sikre et rent spiseområde for alle.


Med den nye løsning på plads kan Hjemmeværnsskolen se frem til en mere behagelig og hygiejnisk spiseoplevelse for kursisterne under uddannelsesugen. Ved at tage hånd om udfordringen med svalerne viser skolen et engagement i at opretholde et sundt og sikkert miljø for alle involverede.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring