Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

 Nyhedsarkiv filter

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
Vis fra hele hjv.dk

 Nyhedsarkiv

17-06-2022

Kriminalitet og medlemskab

Hvordan fungerer rekrutteringsprocessen i Hjemmeværnet? Hvad kan man sige til ansøgerne om kriminalitet? Hvorfor er sagsbehandlingstiden så lang? Møde mellem Forsvarsministeriets Auditørkorps og Hjemmeværnet gav bedre forståelse på begge sider.
06-06-2022

Sømand faldet over bord

To fartøjer fra Marinehjemmeværnet har tidligt mandag morgen været på eftersøgning i Storebælt. En mand var faldet over bord fra et tyrkisk fragtskib. Tre sejlende enheder og to redningshelikoptere var på opgaven.
27-05-2022

Øresund: Sejlbåd hentet i høj sø

En besætning fra Marinehjemmeværnet i Dragør fik Kristi Himmelfartsdag hænderne fulde. En sejlbåd lå uden ror ved øen Ven, hvor der blæste en hård vind.
25-05-2022

Kaldt ud til grundstødt fragtskib: Mistanke om spiritussejlads

Marinehjemmeværnet i Hundested støttede tirsdag nat Nordsjællands Politi. De havde behov for at komme ud til et 64 meter langt fragtskib, som var gået på grund lige ud for Frederiksværk. Politiet mistænkte spiritussejlads.
22-05-2022

Urolige for paddleboarder: Hele beredskabet igang

Nyborg: Lørdag aften blev to Marinehjemmeværnsfartøjer kaldt på eftersøgning. Marinehjemmeværnet i Odense/Kerteminde og Marinehjemmeværnet i Nyborg blev alarmeret af Forsvarets Joint Rescue Coordination Centre.
05-05-2022

Træning af vænepligtige fra Kongeskibet

Dannebrog, Dannebrog her er Bopa. Vi har behov for akut assistance på en position i Køge Bugt. Der har været en eksplosion i et maskinrum, hvor der er opstået en brand og brud på rørsystem samt to tilskadekomne, skift …
24-04-2022

SAR-øvelse: Syv savnede i Øresund

Lørdag deltog Marinehjemmeværnet i Helsingør en stor SAR-øvelse i Øresund. Øvelsen var planlagt af Dansk Søredningsselskab, og der deltog i alt 10 fartøjer fra både den danske og svenske Søredning samt Helsingør Kommunes Beredskab.
20-04-2022

Kom til skydelærerseminar

SKYLÆ eller skydeinteresseret: Vi markerer, at vi for første gang i lang tid kan samles til skydelærerseminar. Og vi vil gerne have rigtig mange med. Det er næste weekend, i Nymindegab.
06-04-2022

Ud til samme grundstøder tre gange

En lystsejler ville egentlig ikke trækkes af grunden i dag. Det var Syd- og Sønderjyllands Politi ikke enige med ham i. Så Marinehjemmeværnet fra Sønderborg var ude ved ham tre gange.
11-03-2022

70 år til søs for sikkerheden

Marinehjemmeværnet har nu gennem 70 år støttet Søværnet og sikkerheden. De sidste år har budt på større ændringer, og i dag er opmærksomheden på de skarpere militære opgaver lige så stor, som den var i efterkrigstiden.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring