Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

 Nyhedsarkiv filter

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
Vis fra hele hjv.dk

 Nyhedsarkiv

20-09-2022

To kapsejlere i problemer og en forsvundet fisker

Marinehjemmeværnet i Svendborg var i weekenden på farvandsovervågning for Søværnet. Natten til lørdag blev de alarmeret af Forsvaret første gang. Inden lørdag aften var de blevet kaldt ud på opgaver tre gange
15-09-2022

Ny fartøjsfører: Nu skal jeg ud og nyde at være færdig med uddannelsen

Der venter nye oplevelser og nyt ansvar for Carsten Meldgaard på 33 år. Han blev lørdag autoriseret som fartøjsfører i Marinehjemmeværnet og er nu klar til at tage ansvaret for skib og besætning i Marinehjemmeværnet Esbjerg.
10-09-2022

Nordsøen: Assistede ved synkende fragtskib

Marinehjemmeværnet i Hvide Sande/Ringkøben var fredag aften ude i Nordsøen og assistere i forbindelse bjergningen af hollandsk fragtskib. Fragtskibet var ved at synke efter en kollision med et andet fragtskib.
08-09-2022

Med hele beredskabet på havmiljøøvelse

Marinehjemmeværnet i Sønderborg har trænet samarbejdet med Søværnet, politiet og beredskabet ved en stor havmiljøøvelse i Sønderborg Bugt.
03-09-2022

På landsøvelse i Aarhus

Marinehjemmeværnets Landsøvelse er lige nu i fuld gang i Aarhus. De godt 200 deltagere har en masse sømilitære øvelser på programmet hele weekenden. Og så skal Marinehjemmeværnets 70-års jubilæum markeres med en parade lørdag.
05-08-2022

100 timer på søen optimalt udnyttet

Da fem fartøjer sejlede til Klaipeda i Litauen for at fejre flådejubilæum, så var det ikke den rene solskinstur i Østersøen. Der var planlagt masser af træning af sømilitære færdigheder. Det gav god læring med hjem.
31-07-2022

Godt gået Kvindelige Marineres Musikkorps!

Musikerne i Kvindelige Marineres Musikkorps har haft et tæt pakket program ved markeringen af den Litauiske flådes jubilæum. Her vandt det lille danske maritime amatørorkester publikums hjerter.
29-07-2022

MHV Musikkorps og fem fartøjer er med til at fejre den Litauiske flåde

Fartøjerne ligger side om side i havnen, og instrumenterne bliver luftet inden det store program. Marinehjemmeværnet repræsenterer Danmark ved fejringen af den Litauiske flåde i disse dage.
28-07-2022

2 x SAR: Mand over bord i Kattegat og eftersøgning af jolle ved Aalborg

Marinehjemmeværnet fra Aarhus blev onsdag kaldt ud til eftersøgning. En mand var faldet over bord mellem Læsø og Anholt. Torsdag får de til opgave at søge efter evt. personer over bord, da en tom jolle er blevet observeret ved Aalborg.
20-07-2022

Reddet: To mand over bord i Storebælt

Marinehjemmeværnet fra Nyborg var onsdag aften hurtigt ude. To mand havde slået alarm. Deres jolle var ved at synke i sejlrenden lige ved Storebæltsbroen. De blev reddet af Marinehjemmeværnet.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring