Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

 Nyhedsarkiv filter

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
Vis fra hele hjv.dk

 Nyhedsarkiv

06-07-2020

Lillebælt: Tilkaldt til brændende båd

Marinehjemmeværnet fra Aarhus lå tilfældigvis i nærheden med deres fartøj, da der var brug for assistance til en brændende sejlbåd i det sydlige Lillebælt. Alle om bord var allerede reddet i land. Opgaven var at prøve at slukke branden.
05-07-2020

Gensynsglæde i MHV Fanekommando

Regnvejr er ingen hindring for at træne udendørs - det beviste MHV Fanekommando på deres første træningssamling efter Coronaen brød ud i Danmark
30-06-2020

Ildebefindende til søs: 4 personer hastet på hospitalet

Marinehjemmeværnet i Aabenraa var på det rette sted på det rigtige tidspunkt. Fire personer i en motorbåd havde et alvorligt ildebefindende og skulle hastes i land til behandling.
26-06-2020

Lå hjælpeløs i sin båd: Ældre mand hjulpet i havn i nat

Torsdag aften og natten til fredag var ti frivillige fra Marinehjemmeværnet i Juelsminde/Vejle af sted i næsten otte timer på en eftersøgnings- og redningsaktion i farvandet mellem Vejle Fjord og Horsens Fjord.
23-06-2020

Lykketræf til søs: En heldig dag at gå i stå

Et ægtepar fik en anden sejltur i deres motorbåd i Det Fynske Øhav, end de havde regnet med. Bedst som de lå for anker med motorstop uden nogen form for fremdrift, kom Marinehjemmeværnsfartøjet LUNA fra Svendborg heldigvis forbi …
07-06-2020

Fingerfærdighed: Fik liv i motoren under slæbning

’HOLGER DANSKE’ fra Marinehjemmeværnet i Kalundborg rykkede i dag ud til en motorbåd med motorstop. En MHV-gast blev sat om bord, og motorbåden kom på slæb. Gasten fik dog pustet liv i motoren, så lystsejleren selv kunne sejle det sidste stykke i havn.
02-06-2020

Eftersøgning med tragisk udgang

Marinehjemmeværnet fra Vordingborg ledte eftersøgningen til søs under eftersøgning ved Guldborgsund i dag. En lystfisker var savnet. Han blev desværre fundet druknet.
24-05-2020

Nødstedt lystsejler var drevet 24 sømil i Kattegat

Marinehjemmeværnet fra Hvide Sande/Ringkøbing var lørdag aften langt ude Kattegat og hente to lettede mænd i deres motorbåd. Her havde de drevet i mange timer på grund af motorstop.
23-05-2020

Limfjorden: Tre unge blev glade

Marinehjemmeværnet fra Struer kom i dag lørdag tre unge mænd til undsætning i Limfjorden. De lå på grund ved revlen ved Lundø Hage med deres nye båd, som havde fået motorstop.
18-05-2020

Genstart: Tre flotiller på farvandsovervågning i denne weekend

Marinehjemmeværnet fra Kalundborg, Korsør og Thisted har i denne weekend været på farvandsovervågning for første gang siden nedlukningen. Det blev friske ture til søs med en del vind, træning og en enkelt redningsaktion.
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224