Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Marinehjemmeværnet i Horsens har venligst udlånt gummibåd og kommandokøretøj, så de besøgende kan komme i nærkontakt med materiellet.

Marinehjemmeværnet klar på BOAT SHOW

100 m2 med Marinehjemmeværn står klar til at tage imod de mange gæster, som forventes at besøge BOAT SHOW i Fredericia. Målet er at fortælle de mange maritimt interesserede om værnet – og meget gerne rekruttere et par stykker til en spændende fritid.

24-02-2017
Tekst: Ninna Falck - Foto: Jess Abrahamsen

BOAT SHOW er Danmarks største indendørs bådudstilling, og den afvikles i det store messecenter ’MESSE C’ i Fredericia 24.- 26. februar og 2. - 5. marts.

Her vises det bedste fra et hav af udstillere. Der er forhandlere af både og tilbehør, men også en række foreninger som Søssportens Sikkerhedsråd og Dansk sejlunion samt en stor del af det maritime beredskab – blandt andet Forsvarets Operationscenter, Kystredningstjenesten og Marinehjemmeværnet.

”Messen besøges af et bredt udsnit af folk, der har interesse eller lyst til det maritime”, forklarer leder af Marinehjemmeværnets stand, Informationsofficer kaptajnløjtnant Jess Abrahamsen. ”Vi møder dem, der gerne vil købe en båd, dem der allerede har en båd – og så alle dem der bare drømmer om at komme ud at sejle”, siger han.

Udbreder kendskabet til MHV
”Vi plejer at få kontakt med flere, som gerne vil høre mere om medlemskab. Vi noterer deres oplysninger og sender kontakterne videre ud til flotillerne, som så tager den videre derfra”, fortæller Jess Abrahamsen

Han ser det ellers som sin vigtigste prioritet at benytte kontakten med de mange besøgende på BOAT SHOW til at udbrede kendskabet til Marinehjemmeværnet: opgaverne, materiellet, uddannelserne og de forskellige former for Marinehjemmeværn, der faktisk findes.

Der er masser af blikfang på den 100 kvadratmeter store udstilling, hvor publikum kan komme tæt på Marinehjemmeværnets gummibåd og kommandokøretøj eller læse mere på udstillingsvægge og i brochurer – og så er der selvfølgelig holdet af frivillige, som står klar til at fortælle og svare på spørgsmål.

Bortset fra en mindre pause, har Marinehjemmeværnet deltaget fast på bådudstillingen i de sidste 30 år, og Jess Abrahamsen ved, at der venter holdet på MHV-standen nogle aktive dage, når de mange gæster fra hele Danmark kommer forbi og skal høre om det frivillige blå værn. 

Find Marinehjemmeværnet på stand 4220 i Hal E – lige ved scenen
Læs mere om BOAT SHOW: Klik her 
Hent App om BOAT SHOW via Appstore og Google Play - søg på MESSE C

Herunder:
Velkommen om bord! Der står en stige klar, så BOAT SHOW'ets gæster kan komme en tur op i Marinehjemmeværnets gummibåd.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring