Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Søren bliver begavet af flotillen.

Overdragelse af flotillechefposten: Søren Poulsen efterlader en værdifuld arv til PL Tommy Sørensen

Efter næsten 12 år som flotillechef har KL Søren Poulsen valgt at overdrage sin position til sin næstkommanderende, PL Tommy Sørensen. Søren Poulsen har altid været dedikeret til at arbejde for de frivillige og deres vilkår.

21-05-2023

Tekst og Foto: Jess Abrahamsen​

Søren Poulsen har igennem sin tid som flotillechef været en stærk talsmand for at forbedre forholdene for de frivillige. Han har kæmpet for at sikre, at de har de nødvendige ressourcer og støtte til at udføre deres opgaver på bedst mulig vis. Hans indsats har haft en betydelig indflydelse på frivillige i hjemmeværnet og har hjulpet med at skabe bedre arbejdsvilkår og træningsmuligheder.

 

Ud over sin rolle som flotillechef har Søren Poulsen også haft betydelige ansvarsområder som IT-officer, lærer på hjemmeværnsskolen samt i forskellige råd og udvalg. Hans erfaring og ekspertise inden for disse områder har bidraget til at styrke de frivilliges tekniske færdigheder og viden, samt til at forme politikker og beslutninger til fordel for dem.

 

Søren Poulsens overdragelse af posten til PL Tommy Sørensen markerer starten på et nyt kapitel for flotillen. Tommy Sørensen, der tidligere har fungeret som flotillechef, er en erfaren leder, der allerede er fortrolig med flotillens drift og udfordringer. Han vil bygge videre på det arbejde, som han og Søren Poulsen har påbegyndt sammen, og sikre kontinuitet og udvikling af de frivilliges vilkår. Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring