Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Farvel og på Gensyn

Så er det ved at være den tid hvor jeg skal sige farvel som chef for STHVKSLF men ikke farvel i Hjemmeværnet.

16-12-2022Så er det ved at være den tid hvor jeg skal sige farvel som chef for STHVKSLF men ikke farvel i Hjemmeværnet.

Da jeg i 2013 blev spurgt om jeg ville være chef for STKMP var jeg ikke i tvivl og skyndte mig at sige ja. Jeg trives med at skulle være med til at udfordre folk samt være med til at definere egen og enhedens opgaver. I den forgangne tid er der sket meget inden for STHVK SLF og jeg er stolt af at være en del af de ting.

Vi er rykket i egne lokaler på Vordingborg Kasserne med dertil våben kammer og alt.

MOTOV har forladt kompagniet og er kommet retur igen.

På signal området er vi forkæmperne for at man i hjv skal kunne tale sammen under alle forhold. Det resulterede i genindførelsen af Relæ og Retrans stationer. Samtidig er der blevet udviklet et mere sikkert internet/Wifi som kan leveres til enheder overalt i vores ansvarsområde.

Transport er en vigtig ting i et STKMP struktur og DNA. Derfor er jeg rigtig stolt af at vi er nået dertil hvor vi kan støtte vores samarbejdspartnere i det faste forsvar, med kørsel af de store MAN HX biler samt løft af containere.

Vi har altid støttet vores eget distrikt med både LOGISTIK, Signal og KSN tjeneste og det mener jeg til stadighed er  den vigtigste opgave for et STKMP…..men det er op til andre at spørge og søge til paletten af kompetencer, som der er lang, da vi jo ikke kan iværksætte alt selv.

Hvad skal jeg så?? Jo jeg skal videre til STHVK LRGNE hvor jeg skal prøve og sidde i deres STAB for Logistik Officer….og mon ikke at vores veje krydser hinanden igen.

Til slut vil jeg gerne sige tak til alle de som udgør STHVK SLF. I er fundamentet i alt hvad distriktet og dets kompagnier har behov for at kunne eksistere. Uden jer vile der ikke være et hjemmeværn.

 

På gensyn og tak for alt….samt glædelig Jul og godt Nytår.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring