Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Opmærksomhedsuddannelsen


Opmærksomhedsuddannelsen nu frigivet på FELS

12-07-2022

Før i tiden skulle man ud af huset og samles mange mennesker, for at det kunne betale sig at få dyre instruktører fra myndigheder til at møde ind.

Ikke mere. Nu kan du via Forsvarets online uddannelse FELS tage uddannelsen. En uddannelse, som giver gode råd til, hvad der kan forstyrre "normalbilledet" i dagligdagen - og så vide, hvad man KAN gøre, hvis man vurderer, at nogen skal vide noget om dine observationer.

Bemærk: man skal ikke holde udkig og spejde rundt, man skal bare passe sin dagligdag - og fordi du har den her træning, kan du så reagere, hvis noget forstyrrer dit "øje".

Et godt og nyttigt kursus, som passer fint med at HJV skal observere og melde, hvis der er noget, der ikke ser "rigtigt" ud.

Og husk: FELS kurser tæller med i din 24-timers opgørelse, da det jo er uddannelse på lige fod med megen anden uddannelse.

Så hvad venter du på?

Er du i tvivl om, hvordan du opretter dig på FELS, så er du velkommen til at sende en mail til UDSTOF på: sthvkslf-udstof@hjv.dk 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring