Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kollage af alle SPORSKIFTETs forsider. Kan også ses som plakat på Djursvang.

Fremsyn, hensyn og gensyn

Eller - lidt om vores kompagniblad SPORSKIFTET, der nu kommer i en elektronisk version.

29-06-2020

Af: LT K.H.Ophus

Det er ikke fordi at KC ikke har kæmpet for vores blad, der er sin nuværende form er udkommet i 10 år. Faktisk lykkedes for ham af flere omgange at få penge til at trykke det, men nu er den trykte version desværre udkommet for sidste gang.

Fremsyn og hensyn

Som en konsekvens heraf har chefen og den øvrige redaktion af SPORSKIFTET igennem noget tid være så fremsynet, at vi har planlagt udgivelsen af bladet i en ny form. Frans har ønsket af vi fortsætter med at udgive et blad og derfor vil det fremadrettet udkomme i en elektronisk version. Det er naturligvis noget helt andet, men hensynet til økonomi vejer desværre tungt.

Vi håber at du vil tage imod bladet i den nye indpakning. Historierne er stadig fra hjemmeværnskammerat til hjemmeværnskammerat så reelt er den eneste forskel at bladet efter gennemlæsning, ikke kan bruges til indpakning af fisk.

Det første nummer af det elektroniske SPORSKIFTET kommer hen over sommeren. Som vi jo alle ved, har foråret i den grad båret præg af Corona-krisen. Derfor vil artiklerne i vores ny blad også omhandle denne – eller rettere vores kompagnis involvering i håndteringen. Der er rigtigt mange, der nok en gang har ydet en stor indsats. Vi kommer ikke rundt om alle, men det betyder ikke at din indsats ikke er værdsat – det er den! Og KÆMPE tak for det.

Husk at hvis du deltager i en aktivitet, så er du altid meget velkommen til at kontakt VHKSJA-rekspec1-2@hjv.dk hvis du har skrevet en artikel eller vil have hjælp til at formulere samme.   

 

Gensyn

Og mens vi så venter på at redaktionen får finpudset den nye elektroniske version af SPORSKIFTET, får du her et gensyn med en artikel fra et tidligere nummer. Historien er skrevet af Kenneth Sørensen, der er en ivrig bidragsyder til vores blad – noget han gør med både vid og bid. Tilbage i 2014 var han på re-certificering af sin sygehjælperuddannelse. Udover en re-certificering, kom der en spændende historie ud af det, hvor man næsten føler at man står midt i kampen, mens kuglerne fyger om ørerne på en og ens sidemand er ved at forbløde..  

Rigtig god fornøjelse med den gamle artikel (der også kan ses på vores facebookside) og glæd dig til at se det nye SPORSKIFTET.





Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring