Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnskompagni Odder mærker øget interesse

Ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjyllands sydlige kompagni i Odder, der oplever de i øjeblikket en tiltagende interesse for at komme i uniform og løse vigtige opgaver for Forsvaret og samfundet.

13-12-2023

​Således har Hjemmeværnskompagni Odder indenfor kort tid modtaget tre nye soldater og afholdte samtaler med yderlige tre, hvoraf de to med det samme indsendte ansøgning om at blive optaget i Hjemmeværnet og den tredje lige skulle tænke sig om en sidste gang inden beslutningen blev taget. 

Denne tiltagende interesse stemmer fint i overensstemmelse med det vi her ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland oplever, der er i disse tider en øget interesse for at være frivillig og for at gøre en forskel i det samfund som vi alle lever i. 

Ønsker du også at være en del af Hjemmeværnet? så klik forbi www.vistillerop.dk og tilkendegiv din interesse, så bliver du kontaktet med henblik på en samtale. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring