Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

I forbindelse med festgudstjenesten i Aarhus Domkirke

I forbindelse med festgudstjenesten i Aarhus Domkirke, der ydede Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland støtte til Østjyllands Politi.

21-01-2024

Opgaven var trafikregulering på den rute som de kongelige fulgte fra Marselisborg Slot og ind til Aarhus Domkirke. Opgaven omfattede op mod 100 hjemmeværnssoldater.
Politihjemmeværnskompagni Aarhus havde fået overdraget opgaven med at planlægge, udfører og indkalde det nødvendige mandskab. De stod også i samarbejde med vagthavende (Lars) hos Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland, for at koordinere med Østjyllands Politi, både før og under løsningen af opgaven.
Der var indkaldt støtte fra de andre Hærhjemmeværnsdistrikter hos Landsdelsregion Vest, Landsdelsregion Vest dækker Jylland og Fyn.
Opgaven er nu afsluttet og Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland takker Politihjemmeværnskompagni Aarhus og deres mange kollegaer fra nært og fjernt for hjælpen.
Vagthavende (Lars) hos Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland melder om at opgaven forløb uden problemer.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring