Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stabshjemmeværnskompagni Østjylland søger en ny kompagnichef

Kompagnichef søges til Stabshjemmeværnskompagniet

Innovativ, energisk og samlende kompagnichef søges til Hjemmeværnsdistrikt Østjyllands Stabshjemmeværnskompagni!

24-01-2024

Stabshjemmeværnskompagni Østjylland søger en ny kompagnichef.

Har du overskuddet, motivationen og kvalifikationerne til at udvikle, lede og føre Stabskompagniet?

Om os:

Stabshjemmeværnskompagniet består af godt 60 aktive frivillige soldater, hvor hovedparten af soldaterne indgår i stabsdelingen og den frivillige stab.

Vi vil rigtig gerne være mange flere i vores kompagni, så vi i højere grad kan understøtte distriktets opgaveløsning. Kompagniet bidrager til distriktets operative opgaveløsning ved opstilling og drift af førings – og faglige installationer, ligesom kompagniet også forestår den logistiske støtte, i samarbejde med S4, til vores enheder.  

Kompagniet har desværre igennem de sidste år haft en høj personelomsætning på mange af førerfunktionerne. Det er derfor afgørende at den nye chef kan sætte retning for kompagniets mangeartede opgaveløsninger, og samtidig kan samle soldaterne i et fællesskab og sammenhold, så vi fastholder vores meget dedikerede soldater i kompagniet. Der må således forudses en større ledelsesopgave for stillingsindehaver, som vil kræve ekstra energi, vilje og dedikation.

Vi kan tilbyde udviklende, udfordrende og alsidige uddannelse og aktiviteter i et kompagni hvor der er højt til loftet, og hvor fællesskab og sammenhold er den lim der holder sammen på kompagniets soldater.  Vi ser mangfoldighed som en styrke, og vi vil under hensynstagen til den enkelte frivillige soldats muligheder og kompetencer, løse enhver given ordre fra foresatte.

Vores domicil er beliggende på Holmstrupgårdsvej 22 i Brabrand.

Om stillingen:

Du bliver chef for et kompagni bestående af frivillige officerer, befalingsmænd og menige, hvoraf de fleste har mange års erfaring. Du får ansvaret for kompagniets udvikling, indsættelser, uddannelse og økonomi. Derudover så indtræder du i den udvidede frivillige stab, som faglig rådgiver. Du vil have et tæt samarbejde med STCH (F) og CH S4 ifm. uddannelser, øvelser og indsættelser, hvor Stabshjemmeværnskompagniets soldater støtter.

Kompagniet gennemfører deres tjeneste i fritiden, du skal derfor være indforstået -og kunne trives med at aktiviteter gennemføres uden for normal arbejdstid og at synlig ledelse er en væsentlig del af dit chefvirke.

Du indgår i distriktets chefkreds, hvor sparring og vidensdeling gennemføres i en fri og åben dialog. Du vil modtage den nødvendige uddannelse løbende under dit chefvirke, både ledelsesmæssigt og fagligt, i distriktet og ved Hjemmeværnsskolen.

Stillingen ønskes besat 1. april 2024.

 

Om dig:

  • Du er eller har været medlem af Hjemmeværnet. Alternativt har du en militær uddannelse fra Forsvaret.
  • Du har eller har haft en officersgrad i Hjemmeværnet. 
  • Du er nytænkende og energisk og ser muligheder frem for udfordringer.
  • Du besidder modenhed, gennemslagskraft, empati og ledelseserfaring.
  • Du formår at motivere og lede frivillige på en anerkendende og konstruktiv måde.
  • Du er holdspiller og løser stillede opgaver gennem samarbejde.
  • Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til Hemmelig.
  • Du er i balance med dig selv samt i stand til at have mange bolde i luften.

 

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har en baggrund fra en enhed under Forsvarsministeriets område, gerne med en officers- eller reserveofficers baggrund.

Kontakt:

Spørgsmål rettes til oberstløjtnant Christina Pojezny på telefon 7244 0001 eller fung. Kompagnichef premiereløjtnant Michael Jansen på telefon 23614016

Har stillingen din interesse så send din ansøgning til hdejy@hjv.dk.

I emnefeltet bedes anføres: Ansøgning KC STHVK.

Ansøgningen skal være distriktet i hænde senest 18. februar 2024.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger og vil opbevare din ansøgning i maksimalt 2 mdr., hvorefter den slettes (jf. GDPR lovgivningen). Materialet deles ikke med uvedkommende og vil kun være tilgængeligt for ansættende personel.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring