Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kaptajn Steffen fra HDEJY byder Christian (til højre) velkommen i chefkredsen​

Nyt, men velkendt ansigt overtager kommandoen over Hjemmeværnskompagni Favrskov

Torsdag aften var Hjemmeværnskompagni Favrskov samlet på pladsen foran kompagniet. De skulle officielt have ny kompagnichef efter Kurt. Kurt afløser man ikke bare, Kurt var en institution.

05-02-2024


Derfor havde flere i kompagniet også givet udtryk for, at det var godt at man valgte Christian Skov Nielsen, Christian kommer fra en stilling som uddannelsesstøtteofficer hos Hjemmeværnskompagni Favrskov og er derfor et velkendt ansigt.

Fra Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland havde oberstløjtnant Christina Pojezny i hendes fravær, sendt fungerende stabschef kaptajn Steffen, der på hendes vegne overdrog kommandoen over Hjemmeværnskompagni Favrskov til Christian, det gjorde han foran de virkelig mange fremmødte soldater fra kompagniet.

Efter Kurts tragiske død, så var det Christian der trådte et skridt frem og stillede sig i spidsen for et kompagni i chok. Kompagniet virker, nu, meget fattet, selvom det uden tvivl har været en svær tid for dem. Det er en ny fremtid der venter dem. Kompagniet er stort og velfungerende, og de har alle muligheder for selv at være med til at sætte kursen.

Stort tillykke til Christian og til Hjemmeværnskompagni Favrskov​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring