Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Sabrina fra Politihjemmeværnskompagni Aarhus​​​

Vi mødte Sabrina fra Politihjemmeværnskompagni Aarhus

Vi mødte Sabrina fra Politihjemmeværnskompagni Aarhus I krydset, hvor Kongevejen møder Strandvejen

21-01-2024

Hun er ny i Hjemmeværnet og hos PO Aarhus. Det er hendes første opgave med kollegaerne fra kompagniet og hun glæder sig. "Jeg startede i december 2023, så jeg er helt ny i Hjemmeværnet." Hun ved, at i dag er en historisk dag og en stor opgave for Politihjemmeværnskompagni Aarhus og deres mange hidkaldte kollegaer fra hele regionen.

Men netop de store samfundsmæssige opgaver, og samarbejdet med politiet, er noget der tiltaler hende; "Jeg synes det er spændende at samarbejde med politiet, på samme tid med at man gør en forskel for samfundet, og så har jeg meget fritid, som jeg gerne ville bruge på noget fornuftigt. Derfor meldte jeg mig til Hjemmeværnet og derfor er jeg med i dag. Jeg er her for at lære." fortæller hun.

Hun fortællere desuden, at hun ikke har erfaring fra forsvaret, og at hun til dagligt er kontorassistent. Hun ønsker derfor at bruge sin fritid på noget meningsfuldt, på noget hvor man også er udenfor og er fysisk aktiv. Netop derfor besluttede hun sig for at melde sig til Hjemmeværnet. Til sommer skal hun på bootcamp og det ser hun frem til.

Til spørgsmålet om hvad det har af betydning at være med i dag, med de erfarne fra Politihjemmeværnet, svarer hun; " Det er stort! Det er jo en historisk begivenhed. Det er fedt, at få lov at være med, til at skrive historie - sammen med hinanden, men også sammen med alle dem der er mødt op." Politihjemmeværnet stillede op mod 100 soldater, som fra morgenstunden stod klar til at støtte Østjyllands Polit.

Fra Østjyllands Politi også en kæmpe tak og stor ros til Hjemmeværnet. Både i forbindelse med dagens opgaven, men også generelt. "Hjemmeværnet har stor betydning for os, og de løfter en kæmpe opgave, så vi skal være bedre til at anerkende deres indsats." lød det fra en betjent som S9 talte med.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring