Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Diplom og commanders coin som Frederik modtog

Hjemmeværnssoldat modtager Jægerkorpsets commanders coin

Chefen for Jægerkorpset Oberstløjtnant Kåre Jakobsen har overrakt et diplom samt commanders coin til mening Frederik Ahlefeldt Krag fra Hjemmeværnskompagni Vendsyssel.

23-05-2018

Hjemmeværnskompagni Vendsyssel og Jægerkorpset har det sidste års tid arbejdet på at udvikle en påskønnelse for arbejdsindsatsen, til de Hjemmeværnssoldater, der bruger mange timer i deres støtte til Jægerkorpset og den første påskønnelse blev overrakt i dag.


Et fint diplom samt Jægerkorpsets commanders coin. Diplomet fortæller lidt om, hvad der gør at Frederik skulle have det, bl.a har han leveret en særdeles anerkendelsesværdig indsats og støtte til Jægerkorpset.  Han har i 2017 levet 1953 timer i direkte støtte til Jægerkorpsets mange aktiviteter, uddannelser og øvelser. Frederik fremstår som en rollemodel og det gode eksempel i samarbejdet mellem Hjemmeværnskompagni Vendsyssel og Jægerkorpset.  

Frederik udtalte bagefter: ”Jeg er stolt over at modtage det, det er da flot.” Frederik udtaler også: ” jeg er ikke typen på at sidde hjemme og når jeg nu havde muligheden for at bruge timerne kunne jeg ligeså godt.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring