Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Klargøring til deltagelse i Royal Run Aalborg - 1 mile

Hjemmeværnet til Royal Run Aalborg

Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland deltog med 10 soldater i en fanekommando i Royal Run.

21-05-2018

Tekst og foto: Informationsofficer Ulla Sørensen-Mølgaard

Der var meget opmærksomhed omkring de 10 soldaterne, da de havde uniform på for at synliggøre, at Hjemmeværnet også var med i dette arrangement.


Så er det lige før, der skal stilles op til start.

Med meget kort varsel gennemførte TV 2 et direkte live interview med en af deltagerne. DR hævede også deres kamera da holdet kom marcherende. Og efterfølgende kunne deltagerne se dem selv på Royal Run FaceBook side, på de første billeder.


Holdet skyndte sig at udpege informationsofficeren til at give en udtaelse på live TV - TV 2

Det var lidt af en udfordring for holdet at holde takten, da andre gående enten stoppede op lige foran faneløjtnanten og fanen eller forsøgte at finde et hul mellem de og de resterende på holdet.


Holdet gennemførte med rigtig mange positive oplevelser fra turen

Det var en utrolig positiv oplevelse for de 10 deltagere, at bevæge sig ad ruten. Publikum klappede mange gange af holdet andre stoppede op og gjorde front mod fanen. Men, det største var nok, at så mange af tilskuerne tog rigtig mange billeder – ja enkelte bad holdet om at stille op til fotografering.


Uddeling af medaljer til hele holdet.

Kronprins Frederik – ham så de 10 deltagere dog ikke, idet de startede to timer senere end ham.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring