Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​Dette er præmien til det bedste hold på Lang rute.​

Blå Negl 2016 midtvejs information

Blå Negl 2016 midtvejs information til dig der endnu ikke har fået dig tilmeldt, men som gerne vil.

25-01-2016
Af Allan from, informationsofficer, kaptajn.​

Vi er sikre på, at du - med en normal fysik og et godt humør - vil kunne gennemføre den ene af ruterne. 
Det er den vi kalder Blå Negl Kort.  Her er en "kort" beskrivelse af den:
Denne rute er forbeholdt grupper (to mands) og hold (seks mands) fra det danske Hjemmeværn. Grupper med 7 eller flere soldater kan deltage, men indgår ikke i konkurrencen om at vinde øvelsen.  
Deltagere på denne øvelse skal have et niveau der svarer til den lovpligtige uddannelse (LPU), være i almindelig god form og have viljen til at gennemføre, også selvom dele af øvelsen foregår medens det er mørkt, koldt og vådt. Blå Negl Kort, skal være så passende i sværhedsgrad at den almindelige hjemmeværnssoldat kan gennemføre. 

Der kan deltage op til 150 deltagere, så hvis du vil være sikker på at komme med skal du huske tilmeldingsfristen: 01 februar, og du skal blot bruge kommandovejen. nemmere kan det ikke være.

Hvis du har lyst til lidt mere udfordring skal du vælge:
Blå Negl Lang: Også her er der plads til maks. 150 deltagere. Ca. 10 grupper af 6 soldater og ca. 10 tomandshold fra Hjemmeværnet. Ca. 20 soldater fra andre danske enheder fordelt på gruppe og tomandshold. Op til 40 udenlandske soldater, fordelt på gruppe og hold. Ved for mange tilmeldte, prioriteres nordisk Hjemmeværn først, derefter tyske Reservisten og sidst øvrige.  Blå Negl Lang skal være så udfordrende, at kun meget veduddannede soldater, i særdeles god form, kan gennemføre. 

Hvis du vil være sikker på at komme med skal du huske tilmeldingsfristen: 01 februar, og du skal blot bruge kommandovejen. nemmere kan det ikke være.​

Læs mere i vedhæftede indbydelse, for jeg er sikker på, at din interesse nu er vakt.


Ses vi på ruten??​

​​

Fakta

Der øves blandt andet: enkeltmandsfærdigheder, befalingsteknik, logistik, signal, pressetjeneste. Der øves i et miljø og på en opgave, der kræver fysisk form og modstandskraft ud over det normale for en hjemmeværnssoldat.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring