Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Som det måske kan ses på billedet, skydes der livligt på banen

Funktionsuddannelses weekend 2016

Funktionsuddannelses weekend 2016 foregår i år på Ryes kaserne i nærområdet og på St. Almstok skydebane.

02-04-2016
Allan From, kaptajn, informationsofficer.

Funktionsuddannelses weekend 2016​ gennemføres i år i weekenden 01 - 03 april og igen i år kan distriktet konstatere at der er stor interesse for enkelte kurser, og mindre for andre.

Det er ikke unaturligt, men det kræver at distriktet - hele tiden - skal være opmærksomme på, hvilket behov den frivillige soldat har for at uddanne sig, og/eller vedligeholde den uddannelse han/hun allerede har i forvejen.

Igen i år er det lykkedes for distriktet.

Vi nåede ikke rundt til alle, men der hvor vi kom, var der god stemning og højt humør, jeg tror vi kan skrive, at det var nogle gode instruktører distriktet havde fundet til årets Funktionsuddannelses weekend.

Det personel vi talte med, var alle rigtig glade for udannelsen og på spørgsmålet om de syntes weekenden var spildt var svaret hver gang "Nej, slet ikke", flere supplerede derudover med "Ikke nok med at vi uddanner os, bliver vi udfordret på ny viden, der virker udviklende på os, og så vedligerholder vi også vores netværk".

Den store landsøvelse "står lige for døren" og derfor var flere af kompagniernes stabsfunktioner inviteret til "medietræning".
 

Som det ses af billedet, lykkedes det de to instruktører, at fange deltagerne.


Der var også "gang i den" hvor der blev gennemført signaluddannelse, et altid spændende emne der stadig kan fascinere de fleste.


Også et førstehjælpskursus blev gennemført.



Sidst, men ikke mindst nåede vi også at kigge ud på bane nord, her var der gang i skydningen.
Klik på nedenstående billede for at se en lille film.​

​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring