Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Et par friske hærhjemmeværnsfolk fra Nakskov, blandt en masse friske mennesker der venter på at komme ud og gå 5-8 eller 20 km. 

Føringsstøtteregimentsmarchen 2019

Den første lørdag i oktober er der altid march fra Ryes kaserne, nu arrangeret af Føringsstøtteregimentet, man har her changen for at møde venner og gå en lille frisk tur.

06-10-2019

​​​​​​​​​

Den første lørdag i oktober er der altid march fra Ryes kaserne, nu arrangeret af Føringsstøtteregimentet, man har her change for at møde venner og gå en lille frisk tur.​


SMUK – Slesvigske musikkorps: Forsvarets musikalske ambassadører,  spillede morgensolen op, så os der gik 5 km havde godt, vejr, senere kom der en god regnbyge.


Der kom god sprædning på marchkolonnen, men vi går ikke alle lige hurtigt, men vi deltager, under turen mødte vi en mand der deltog i marchen, han var ude og træne sine nye hofte, friskt gjordt.


Det gule bånd - vi er på rette vej.Hr poul monggaard min med ganger, lavede et kort stop ved de spanske rytter.


Så er vi alle Poul, Hero the bear, og jeg kommet i mål, nogle af os på ømme fødder, men det er nok glemt når vi stiller op igen til næste år.


Til dem der vil læse en god bog om Telegrafregimentet og fungerende regimentschef​ Anne C. C. Bill. Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224