Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Vi stiller op


Det vi gør i dag, forbereder os på i morgen.
Mød os i Rønde Idrætscenter 15-18 på Frivillig Fredag.

27-09-2019

Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

 

De seneste uger har Hjemmeværnet kørt kampagne ved uddannelsessteder og i biografer landet over. Syddjurs kommune er ingen undtagelse.

Når Eskadrille 275 i dag deltager i Frivillig Fredag i Rønde Idrætscenter, så fortæller vi alle de gæster, der måtte komme, om vores arbejde i det frivillige Hjemmeværn, særligt Flyverhjemmeværnet.

Det vi gør i dag, forbereder os på i morgen. Vi træner, hvordan en bygning eller et område renses og sikres, som det hedder. Altså undersøger et område for ubudne gæster, løse hunde eller mistænkelige rygsække og meget andet. Vi uddanner os på moderne IT-systemer, således at vores medlemmer er up-to-date med det mest gængse inden for software og hardware. Vi træner både almen sikkerhed og træfsikkerhed på skydebanen. Vi uddanner os i førstehjælp, certificeret forstås, således at et førstehjælpskursus også kan bruges på arbejdspladsen. Dette kun et udvalg af mange forskellige aktiviteter for frivillige hjemmeværnsfolk.

Kort sagt: Vi stiller op, når det gælder og den træning vi laver i dag, forbereder os på eventualiteter i morgen.

Vel mødt på Frivillig Fredag!

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring