Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

CORONA - Fase 5

Den helt generelle overordnede situationen ift. CORONA er positiv, og deraf det nyligt udmeldte ophør af nationale COVID-restriktioner pr. 1. februar.

31-01-2022

Som følge heraf, med reference til "Plan for Marinehjemmeværnets Genåbning 1.0", gældende fra og med tirsdag d. 1. februar:

 

Flotillen overgår til fase 5

 

Det betyder, at der ikke er begrænsninger for aktiviteter i MHV og i flotillen, og særligt, at vi igen fra 1. februar kan gennemføre aktiviteter som udelukkende har socialt formål.

 

Samtidigt har vi et højt smitteniveau af den nu mindre alvorlige CORONA-variant. Vi skal fortsat bidrage med et behørig hensyn til det aktuelle smittesituation og tilpasse aktiviteterne, til omstændighederne og omfanget af smitte i samfundet.

 

Opmærksomheden skal henledes på følgende forhold, som også (bl.a.) ligger til grund for MHV´s fortsatte fokus på COVID og deraf også årsagen til at "Plan for Marinehjemmeværnets Genåbning" forbliver i kraft en tid endnu:

 

-      Vi har medlemmer med meget forskellig alder og helbred, som bidrager til opgaveløsningen. Disse skal vi fortsat være opmærksomme på!

 

-      Vores aktiviteter indebærer, at vi skal operere meget tæt sammen om bord på fartøjerne, i lokalerne og vi har deraf svært ved at tage fuldt behørige forholdsregler for at eliminere smittespredning - holde afstand mv.

 

Så jeg opfordre til at vi fastholder alle de gode foranstaltninger

 

-      Vi tager hensyn, hold afstand når det er muligt

-      Vaske hænder, supplere med afspritning.

-      Hoste i ærmet.

-      Kun at deltage, hvis man føler sig sund og rask

 

 

Herligt med en god nyhed J

 

Claus Friis

FH

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring