Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

SSR - Staben

​SSR opstiller en stabs- og støttestruktur samt et antal patruljedelinger i Øst- og Vestdanmark. SSR er placeret på Flyvestation Skalstrup ved Roskilde og Flyvestation Tirstrup ved Aarhus.
 
Staben ved SSR
Stab, SSR er organiseret som en afdelingsstab, med et antal støttende elementer og sektioner herunder administrativt element, forsyningssektion, HF-signal element, uddannelseselement, informationssektion og en operativ stab med Operations- og Planlægningssektion og en Efterretningssektion. 
 
Organisering af staben ved SSR:
 
S1: Administration og Personel
S2: Efterretning
S3: Operation
S4: Forsyning og Logistik
S5: Planlægning
S6: Signal- og radiokommunikation
S7: Uddannelse - herunder SSR Uddannelsesdelinger (Øst og Vest)
S9: Information og Rekruttering 

SSR Staben anvender NATO overvejelsesmetodikken Military Decision Making Process (MDMP) som på mange måde minder om hvad man anvender på Hærens Officersskole.

 

Ansøgning til Staben:
Hvis du har særlige forudsætninger for at virke i en stab (fx fra en BTN stab eller international tjeneste) eller er reserve officer, er du velkommen til at kontakte SSR på telefon 70 22 65 04 og HVKSSR@HJV.DK


Se aktuelle Ledige Stillinger:

​https://www.hjv.dk/oe/HVKSSR/stillinger/Sider/default.aspx  Stabstræning. Foto: SSR

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring