Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

2 Glade medlemmer Gruppefører 1BEVDEL 1 Gruppe Per Jeppesen og nyt medlem Inge Marie Runge begge fra HVK Vejen.

Duelighedstegn

Weekenden stod i duelighedstegnet navn.

30-08-2015

Sølv mærke i Gevær.

Kommandobefalingsmand OS Kenneth Bojsen Pedersen gik lørdag op til skydning og udemærkede sig med et sølv mærke til gevær.

Kenneth er en habil skytte og var meget stolt over hans skydning og som han selv sagde. " Endeligt fik jeg ram på det sølvmærke ". 


Guld og Bronze i førstehjælp.

Per Jeppesen gik længe rundt og var en smule nervøs i dag under prøverne. Men endte med 96 point. Det gav ham guld mærke i førstehjælp.

Inge Marie Runge har i sommers gennemgået den lovpligtige uddannelse modul 1, hvor i man skal bestå førstehjælp for at gå videre. Her tjente hun sølv mærket. Men Inge vil gerne have meget mere førstehjælp og valgt at tage kurset engang til. Desværre rakte det blot til et bronze mærke i førstehjælp, med 81 point, absolut stadig et flot resultat.

Inge vil gerne på sigt arbejde indenfor HJV med førstehjælp.

Inge's mand er HVK Vejen's kompagnichef Asbjørn Runge, han havde lovet hende et kro ophold hvis hun kunne få sølv eller guld. Men sådan skulle det ikke være. Men til hendes overraskelse havde KC noget i baghånden - han hviskede til hende at kro opholdet er bestilt.


Kompagniet Vejen ønsker jer alle 3 tillykke med udemærkelsen.
 Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring