Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVK Vejen var indsat i Damparken i Haderslev på Landsøvelsen.

Juli nyheder

Sommertid er ferie tid – men ikke for Hjemmeværnskompagni Vejen.

18-07-2016
Vi er de første 3 uger her i juli måned -  indsat ved Jels Vikingespil som trafikkontrol og hjælpere.

Noget som efterhånden er blevet til en tradition at deltage i – hver eneste dag er der mellem 5-7 medlemmer på opgave i Jels.

Oven i har vores 2 deling travlt med indsættelse som trafik kontrol ved forskellige aktiviteter rundt om i området.

 

Nye medlemmer.

Kompagniet er i stor fremgang, vi har indenfor de sidste 14 dage modtaget 5 til kontrakt og har ydermere 6 på vej igennem ansøgningssystemet. Men vi har stadig brug for endnu flere gode medlemmer. Vi er pt på knap 80 aktive i kompagniet.

 

Nye i stillinger.

Kompagniet har fået udnævnt 2 som har været på ABK – disse 2 Rasmus og Danni blev udnævnt til korporal pr 1/7 2016.


NK/DEL KP Rasmus Kristensen                  NK/GRP KP Danni Bentzen

Ydermere er der kommet nye på vigtige poster i kompagniet.

Der er blevet udpeget en kommandodelingsfører nemlig Torben Winther – Torben kommer fra reserven på Fyn, og er bekendt og vellidt i kompagniet. Vi er sikker på at Torben bliver en go kommandodelingsfører og med hans ro og hans positive indstilling til tingene kan styrke vores kommandodeling.


KDODF Torben Winther                                KDOBM Inge Marie Runge

Ny kommandobefalingsmand er Inge Marie Runge. – Inge Marie kom i hjemmeværnet sidste år og har gennemført sin lovpligtige uddannelse.


Vi har et medlem der i skrevne stund er i gang på boot-camp i Skive. Han gennemføre det hele og forventes afsluttet sidst i juli måned.


Forleden dag blev endnu et medlem færdig med disse uddannelser og er nu klar til yderligere uddannelser i hjemmeværnet.

Vi har som så også mistet nogle medlemmer som har valgt at flytte til andre kompagnier – dem ønsker vi held og lykke.

Og en enkelt har valgt grundet andre interesser at melde sig ud af hjemmeværnet..


Kompagniet deltog på landsøvelsen – hvor vi var i Damparken i Haderslev.

Vi deltog også i den store parade d 6 juni – hvor H.M Dronningen deltog.En stor oplevelse om dog varm oplevelse. Flere af de andre i paraden faldt om grundet varmen – så flere af vores medlemmer blev plukket ud til førstehjælp for at sikre disse fik en go og professionel behandling.

15 Juni var flere af vores medlemmer taget til Kolding for at få overrakt vores nye fane – som var os tildelt af Danmarks samfundet. Vores to fanebærer fik fanen overrakt af Greveparret Ingolf og Sussie af Rosenborg. Vi som kompagni er yderst taknemmelig at komme i betragtning til denne. Vi vil senest i september måned indvie fanen i kompagniet, da vi skal have broderet HVK VEJEN på den.
Efter sommeren starter vi op igen d 9 august med et stabsmøde og dagen efter med en kompagniaften med et spændende foredrag om den første amerikanske våbennedkastning i Danmark under anden verdenskrig.

Vi ønsker alle en go sommer.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring