Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

KN Asbjørn Runge giver indsættelses tale.

Reception ved HVK Vejen

Den 1 august 2015 var der reception for den nye chef for hjemmeværnskompagni Vejen.
En del dukkede op og hilste på den afgående og nye chef.

08-08-2015

Distriktschefen for Syd og Sønderjylland Major Jan Gade udnævnte Asbjørn Runge til Kaptain og gav ham hermed kommandoen over hjemmeværnskompagni Vejen.

Den afgående kompagnichef Kaptain Johnny Bjørn holdte dog først en tale, hvor i han roste kompagniets medlemmer for den iver de havde givet under hans kommando og Johnny håbede de ville tage godt i mod den nye chef.


 Asbjørn holdte herefter en tiltrædelsestale, hvor han gjorde det klart at man ikke kommer sovende til at være befalingsmand i kompagniet fremover - som han sagde " Jeg ved i forventer af mig - men jeg forventer også af jer. Og når man har en fører der gerne vil hjemmeværnet og som arbejder for vores sag, vil kompagniet i sidste ende vinde."

Her startede han allerede med at udnævne ny delingsfører for 1 bevogtningsdeling.

Rasmus Rerup blev udnævnt til sergent, da det er der han står uddannelsesmæssigt indtil han skal på officersuddannelse.

Sluttelig sagde den nye chef " Gå ikke bag mig for jeg kigger ikke tilbage på dig - gå ikke foran mig for jeg kigger ikke fremad - men gå ved min side og lad os sammen løfte hjemmeværnskompagni Vejen til det bedste sted at være i hjemmeværnet."


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring