Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Pressemeddelelse

Forårs Nyt

Lidt nyt fra Kompagniet. Udnævnelser, uddannelse og alt det aktive vi laver.

10-04-2017
Så der nyt!... eller det er jo egentligt ikke nyt, det er jo ting der er sket i den sidste tid. Men vi kalder det nyheder!


Det Glade​

Til at starte ud med, har vi tre gæve gutter der har kæmpet sig igennem Hjemmeværns skolens nye GF uddannelse. Som også har fået udnævnelse efter.
  • Per udnævnt Sergent
  • Jonas udnævnt Sergent
  • Danni udnævnt Sergent
​Så man kan jo sige vi avler fører, men føj nej sikke en tanke. Men disse mænd skal til at bruge det de har lært, og allerede nu lever de godt op til det. 

Det lidt mere triste

Johnny, der er vores fantastiske hunde fører, har ikke sin hund længere. Dette har betydet han gerne vil have kortere til Hjemmeværnet, så han overflytter til Marine Hjemmeværnet i Aabenraa. 

Vi takker for den tid vi har haft ham hos os, og han er jo altid velkommen tilbage. For nu ønsker vi ham held og lykke ved MHV. 

Uddannelse

Ja det der uddannelse.. gider vi det. Ja det kan jeg da lige love for vi gør!

Bland andet har vi haft en ordentlig sjat folk afsted på Uddannelse teori - som skal bruges for at blive instruktør. Der ud over er der gennemført sikkerheds Politisk Kursus, Øvelses tilrettelæggelse. Ikke at glemme de ugentlige uddannelses aftener, hvor almene militære færdigheder skærpes og læres.

Er der mere... LPU! dem må og kan vi da ikke glemme, fremtiden i HJV!
De nye for i den grad lært noget når de er afsted på LPU for tiden. De lære at stoppe blødninger og snakke ​sammen i et kommunikations rør uden touchscreen, ikke altid nemt for alle at der ikke findes en APP til det.) 

Og ja det her er ikke alt, folk uddanner sig til højre og venstre kan slet ikke følge med, så undskyld til de flittige folk jeg har glemt. 

Her under ses et forsøg på at få vores SPR til at række under Signal-Recce i weekenden. 

signal_recce.jpg

 
 Kontaktpersonoplysninger

Ingen kontakter er konfigureret.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring