Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Alle deltagerne fik lov til at køre en del ture rundt i øvelses terrænet

Omskoling til GD270

I weekenden havde Politikompagni Himmerland folk med til omskoling på Aalborg Kaserner.

10-10-2016

Med fuldt program hele lørdag og tilsvarende søndag var weekenden besat for de 10 personer, som kompagniet i weekenden havde med til omskoling på kasernen og i terrænet i tilknytning dertil.

Lørdag formiddag var der køretøjs kendskab på programmet. Her var formålet groft sagt at pille, rode og rage på bilen, således man fik et godt kendskab til bilen og dens indretning.
Den følgende eftermiddag gjaldt det landevejs kørsel og her fik alle deltagerne en god køretur rundt i det nordjyske, både i by og på landet.
 
Hele søndagen foregik i terrænet. Her blev både kører og køretøj udfordet på de mange ture rundt i terrænet. En del af dagens emner var også flotbringning, og et par af bilerne blev mere eller mindre med vilje sat god og grundigt fast i terrænet. Alle bilerne blev dog trukket fri efter planen og led således ingen overlast.
 
Som afslutning på weekendens udfordringer rundede de 3 instruktørerer, der i øvrigt kom fra militærpolitiet, undervisningen af med stor ros til alle deltagerne for at udvise vilje, gejst og entusiasme. Kompagniet kan nu glæde sig over at have endnu en stor håndfuld kørerer til GD.

 

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring