Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Uddannelser der kan bruges

​ 

UDDANNELSER DER KAN BRUGES

Hvis du bliver fundet egnet til optagelse i Politihjemmeværnet, skal du gennemgå 600x700.png
en militær lovpligtig grunduddannelse. Når denne er gennemført, vil det næste led i din uddannelse, være vores særlige uddannelse i militær støtte til politiet. 
Vores uddannelser foregår bl.a. i vores eget kompagni, på Hjemmeværnsskolen og på vores uddannelsescentre i hele landet.
 
 

TIDLIGERE VÆRNEPLIGTIG?

hjv_mg_1274.jpgHvis du har været værnepligtig, er du allerede godt på vej, og du skal ikke gennemføre den før omtalte militær lovpligtig grunduddannelse. Men til gengæld venter der dig mange andre spændende uddannelser.
 
 
 

ALLE VORES UDDANNELSER KAN BRUGES

Nogle er udviklet i samarbejde med Forsvaret og Politiet, mens andre er civilt godkendte og kan anvendes med merit i andre sammenhænge, for eksempel: førstehjælpsuddannelsen, vores instruktør- og lederuddannelser samt visse af vore befalingsmandsuddannelser.
 
Du får mange nye kompetencer, som også kan bruges privat og i det civile erhvervsliv. Fælles for dem alle er, at de foregår i fritiden og er gratis for dig som medlem af Hjemmeværnet.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring