Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Holdet som var med til at sikre Hjemmeværnets Musik- og Tambourkorps Roskilde, under julemarchen i 2015

Foto: Karina Henriksen

MUK og PO Roskilde på årets julemarch

Roskildes gader og stræder genlød af march- og julemusik, søndag den 20. december 2015 

21-12-2015
Traditionen tro støttede Politihjemmeværnskompagni Roskilde også i år, Hjemmeværnets Musik- og Tambourkorps Roskilde med trafikregulering, i forbindelse med deres julemarch igennem Roskilde by.
Sne var der ikke meget af, men julestemningen og musikken var super, og det var en fornøjelse at mærke den gode respons fra borgere og handlende i Roskilde By. 
Den gode respons var naturligvis først og fremmest rettet mod vores gode venner fra MUK ROS, men vi fik også selv en hel del positive kommentarer med på vejen.  
March 1.PNG
Julemarchen startede som altid ved Røde Port, hvorefter ruten gik via Algade – Stændertorvet – Skomagergade – Støden. På Stændertorvet blev der gjort hold for en kort koncert, med et udvalg af kendte julemelodier.
Efter at afslutningen på selve julemarchen, marcherede PO Roskilde retur til Roskilde Hjemmeværnsgård, hvor kompagniets frivillige støtteelement ventede med varm kakao og æbleskiver.
Medmindre der dukker uvarslet indsættelser op, blev et travlt hjemmeværnsår således afslutte i en rigtig god (jule)stemning.  

Fakta

Hjemmeværnets Musik- og Tambourkorps Roskilde, blev tidligere på året hædret som Hjemmeværnets bedste musikkorps i 2015.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring