Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

NY ROF I POHVK ROSKILDE

Leon er allerede et kendt ansigt i kompagniet, og nu bliver han én af de første som vores ansøgere møder, når de søger om optagelse i vores kompagni.

14-11-2016

​"Rekruttering, udvikling og fastholdelse er tre vigtige kerneopgaver for Hjemmeværnet såvel som for vores kompagni", udtaler Leon Birch.

Og han ved hvad han taler om. Før Leon kom til Politihjemmeværnskompagni Roskilde, har han opbygget en stor erfaring med informationsarbejdet, ikke mindst fra hans tidligere funktion som fungerende rekrutteringsofficer i København.
Leon har siden han kom til vores kompagni, sideløbende med funktionen i hans egen deling, arbejdet aktivt med rekruttering for vores kompagni. Men ikke nok med det, så har Leon også - trods sygdom - bistået distriktet med rekruttering, loyalt på tværs af kompagnigrænserne.
Der er ingen tvivl om at Leons stor interesse og spidskompetence er de føromtalte kerneopgaver. Så meget desto mere var det også med stor glæde at kompagnichef Johnny Nielsen, i forbindelse med den netop veloverstået BM-weekend, kunne meddele at Leons tiltrædelse i funktion som Politihjemmeværnskompagni Roskildes fungerende rekrutteringsofficer (FG ROF).
Som en naturlig følge af Leons ny funktion, flyttes han fra kommandogruppen til uddannelsesstøttegruppen. Vores nye FG ROF, kan fremover kontaktes via hans funktionspostkasse, E-mail: rof@pohvk-ros.dk
Der venter os alle sammen et travlt og spændende hjemmeværnsår forude - og ikke mindst for Leon! Kompagniet har mindst 2 store hvervningsarrangementer i 2017, som Leon vil stå i spidsen for. Desuden har Hjemmeværnet og distriktet også spændende ting i støbeskeen, bl.a. i forlængelse af de traditionsrige arrangementer den 4. og 5. maj.
Kompagniledelsen ønsker Leon tillykke med hans nye funktion, og vi ser frem til et godt samarbejde.
 

 Seneste nyheder

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring