Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hvervningsarrangement i Roskilde - Pinsen 2016

Politihjemmeværnskompagni Roskilde slog i weekenden sin hvervningsstand op på Stændertorvet i Roskilde. Kompagniet fik mange positive bemærkninger i løbet af de 2 dage. 

15-05-2016


​Kompagniet slog fredag og lørdag deres stand op på Stændertorvet i Roskilde. Der blev vist køretøjer, udstyr og feltrationer frem, samt fortalt om hjemmeværnet i sin helhed og specifikt om deres opgaver som Politikompagni til alle som var interesseret. De yngre besøgende på standen var dog mere interesseret i køretøjerne og det indbefattede en del løfteopgaver, specielt på MAN13 hvor der var en del små drenge der ville sidde bag det store rat mens forældrene tog billeder.

Der var også en del af den ældre generation der kom og hilste på, hvoraf mange af herrerne lige skulle fortælle en lille anekdote fra dengang de aftjente deres værnepligt.
 
Ud over at stå ved standen, blev der af og til sendt en "patrulje" op ad gågaden for lige at gøre opmærksom på at der var en stand på torvet, samt tale med dem der ikke lige skulle i den retning.
 
Der var i løbet af de 2 dage mange der viste interesse for Hjemmeværnet og kompagniet, samt rigtig mange positive bemærkninger til Hjemmeværnet som helhed. 

Da der blev pakket sammen lørdag eftermiddag var resultatet følgende, at der i alt var 28 personer der havde udtrykt ønske om at blive inviteret til et informationsmøde og derfor havde afleveret deres kontaktinformationer.
 
Kaptajn og kompagnichef Johnny Nielsen udtaler; Det er trods tidligere aktiviteter af samme slags, det bedste resultat i nyere tid. Nu vokser træerne jo ikke ind i himlen, men hvis bare 1/3 bliver til noget, så vil jeg være ovenud tilfreds.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring