Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Så blev det også jul på den lille hjemmeværnsgård

Kompagnichefens jule- og nytårshilsen

Julen og nytåret er en tid, hvor vi gør status og ser tilbage på året der er gået, og ser frem mod det nye og endnu ukendte.

22-12-2015
 
Endnu et år travlt og spændende hjemmeværnsår lakker nu mod enden. Der er intet, som tyder på, at vi får mindre travlt i det nye år.
 
Julen og nytåret er en tid, hvor vi gør status og ser tilbage på året, der er gået og ser frem mod det nye og endnu ukendte.
 
Den øvrige kompagniledelse og jeg kan kun være tilfredse med det store engagement, som alle i kompagniet har udvist i 2015, det være sig medlemmer som pårørende – tak til alle!
 
Ja, der har været nogle bump på vejen, og det har været nødvendigt at tage afsked med enkelte. Men det har ikke ændret ved den gode stemning og den forsatte positive tilgang til kompagniet.
 
Det er også meget tilfredsstillende, at flere har søgt befalingsmandsvejen i 2015. ”Høvdingen er ikke noget værd uden indianerne”, men der skal også være nogen til at skabe rammerne og vise vejen.  
 
Nye og lidt mere alvorlige opgaver er sandsynligvis i vente for Hjemmeværnet. Det vil helt sikkert også stille krav til en større grad af parathed og robusthed i vores kompagni. Af samme årsag vil vi også i 2016 have stor fokus på uddannelse, fastholdelse og videreudvikling af kompagniet.
 
Selvom baggrunden er alvorlig nok, ændrer det ikke ved, at vores uddannelses- og øvelsesaktiviteter, også i 2016, vil blive planlagt med udgangspunkt i de fire U’er, dvs. at aktiviteterne skal være:
 
Udviklende, Uddannende, Udfordrende og Underholdende
 
De sociale aktiviteter i kompagniet er også vigtige. De er noget af den lim, der binder os sammen, uanset om vi er i festligt og kulturelt lag, om vi er på øvelse eller i en skarp indsættelse. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke alle, som har medvirket til at skabe de gode rammer for dette i 2015. Jeg håber i øvrigt at se endnu flere pårørende til disse aktiviteter i 2016.      
 
Den øvrige kompagniledelse og jeg glæder os til at se jer igen til næste år. Men lige her og nu gælder den glade juletid og vores alle sammens forventninger til det nye år.
 
Du og din familie ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
 
Med venlig hilsen
POLITI & BEVOGTNINGSKOMPAGNI ROSKILDE
 
Johnny Nielsen
Kaptajn / kompagnichef

Fakta

Kompagniet holder julelukket i perioden: 21. december 2015 - 1. januar 2016. Første aktivitet er Nytårskoncerten, den 2. januar 2016. Første aktivitet på hjemmeværnsgården er Nytårsparolen, den 6. januar 2016.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring