Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Uddannelsecyklus i POHVK ROS

Aktivitetsniveauet er højt, når POHVK ROS' medlemmer mødes hver onsdag aften på Roskilde Hjemmeværnsgård. Det gode kammeratskab og det sociale sammenhold er vigtig hos os, men...

04-10-2016
- Vi mødes bestemt ikke kun for at drikke kaffe og  spise citronmåner. Hos os er gode uddannelsesmæssige oplevelser nemlig mindst lige så vigtige! 
Politihjemmeværnskompagni Roskilde er parat, og det kan vi kun blive ved med at være, hvis vi fastholder vores nuværende høje aktivitetsniveau. Dette gælder de taktiske indsættelser for Politiet, Det civile beredskab og Forsvaret, og sidst men ikke mindst vores uddannelse.
Vi har siden starten af 2016, og med stor succes, indført en fast møde- og uddannelsescyklus hver onsdag aften.
Den nye struktur har haft til hensigt at styrke kompagniets robusthed. Det stabile fremmøde har vist, at kombinationen af lige dele teori og praktik er den rigtige vej – for os.  
Derfor fastholde vi også ( med nogle få justeringer) vores møde- og uddannelsesstruktur i 2017, hvor månedens emne vil danne rammerne for vores aktiviteter, ”når vi går til Hjemmeværn”, alle hverdags onsdage fra kl. 19.00 til 22.00 …. Og bare rolig, aktivitetsniveauet bliver mindst lige så højt som i 2016!    
 
Cyklus.JPG

Fakta

Følg med på www.hjv.dk, hvor du altid kan holde dig orienteret om månedens emne.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring