Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Signal øvelse og stratego, lidt fra weekenden

Kompagni-weekend Hanstholm 2018

Kortspil og stratego. de er tossede de stabs folk

26-02-2018
​Måske ikke helt, men kortspil og stratego var et af midlerne på Kommunikationsøvelse der med alt tydelighed viste hvor svært det er som ny at komme ind i en gruppe hvor man har regler som man forventer alle andre også ved.
Weekenden var en opfølgning på sidste års, tilsvarende aktivitet, hvor der denne gang var flere mindre, anderledes ting som fik debatten godt i gang om hvad skal Kompagniet og hvad/hvordan vil du have dit hjemmeværn.
Denne weekend har været med til at sætte nogle ting i gang, forhåbentligt til glæde for alle, som introduceret til weekenden, var et af formålene netop hav medindflydelse på hvordan du ønsker dit hjemmeværn, hermed også en opfordring til dig om at deltage i 2019.
 
Udsagn fra deltagerne:      
Fine deltagere og ledelsen er også anvendelig.
 
Dejlig weekend og god. For lidt opgaver og for meget tale.
 
En god konstrueret weekend. En god oplevelse.
 
Gode rammer. Godt historisk indslag. Lidt for lidt tid til samarbejds øvelser lørdag.
 
En god weekend med dejlige mennesker. Gode indslag. Absolut værd at bygge videre på.
 
En god weekend, håber vi kommer ud og prøve af, hvad vi har lært og får lært. Og at nogen giver noget af arbejdet til nogen af os, der gerne vil bruge lidt mere tid på HJV.
 
Gode samarbejds øvelser lørdag formiddag. Godt tænkt at bruge køreturen her op til noget kortlære.
 
Jeg har haft en rigtig god weekend sammen med ene dejlige mennesker. Jeg synes vi nåede en masse indslag, som gav stof til eftertanke. Måske vi kunne bruge noget mere af de små film vi så og skulle sende videre. Det kunne vi godt lære at gøre bedre. Ros: Dejlige mennesker og god mad. Ris: Dårligt vejr.
 
En god weekend med mange gode indslag, af enhver art. Besøg på skib og Bunker besøg. God signaløvelse, og i selskab med mange gode kammerater i hyggelig samvær.
 
Kold. God lige som Nymindegab. God kammeratskab. Fine forhold. God forplejning. Tak for kursus. Håber vi ses næste gang.
 
En rigtig god weekend. Lærerigt med genopfriskende af felttelefon og signalblanketter og med hvorledes de skal skrives for at kunne sende videre. Godt samvær mellem alle med forskellige grader.
 
Det har været en spændende weekend. Hvor vi lærte noget om signal. Fik lært hvordan felttelefonerne virkede.
Det var spændende at spille Stratego og se hvordan vi løste opgaven. Hanstholm's bunker museum var godt at få opfrisket. Super weekend.
 
En god tur med gode indspil. Syntes særlig godt om Stratego, samt indspil på turen med kort og kompas - wavepoints. Godt for sammenholdet med tiden med "hygge". Alt i alt en god tur.
 
Dejlig weekend meget alsidig. Rigtig gode indslag på en ny måde, som tvang en til at tænke på en anden måde. Både kortspil og Stratego. Altså dejligt skiftende mellem tjeneste og hygge.
 
God afveksling i indhold. Super med madhold og "færdigpakket mad". Fredag skal være med. Plan for rød tråd op til næste weekend god ide. Haft 2 år med blandede grp. fint. Det er nu tid til at arbejde i organisatoriske grp. og sammen m/fri.stab.
 
"Rød tråd". Forandringsvillighed. Sammenhold. God omgangstone.
 
PRAKTISK: + Hyggeligt i Hanstholm, godt at starte fredag, god blanding af faglige og sociale aktiviteter..... - Mindre gode senge i Hanstholm. 
INDHOLD: + Gode emner, både praktiske i forhold til KMP virke og udviklende i forhold til kommunikation og samarbejde, stor grad af indvolvering.... - Ikke rigtig noget.  SOCIALT:  + Super god stemning og høj indvolveringsgrad, tid til at være sammen....  - Synd for de der ikke var med.
 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring