Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Skydelinie

Skydning på feltskydebanen i KARUP, lørdag den 8. oktober 2016

Så er vi klar med næste skydning. Denne gang sammen med bl.a. Herning Syd. Vi får rig mulighed for at træne i tilpasning af skydestillinger.. Vi har spændende skydninger på forskellige afstande. Efter aftensmaden gennemfører vi mørkeskydning.

25-09-2016

​Vi har skydetid på skydebanen fra kl. 14.00 til kl. 23.00. Det betyder, at vi mødes så vidt muligt på HJV-Gården i Skive kl. 12.45. Vi hjælper hinanden med at pakke og kører samlet til Karup.

Vores støtteforplejningsgruppe står for forplejningen af alle på skydebanen i løbet af dagen. Eftermiddagskaffe, aftensmad - rygterne vil vide, at vi skal have kartoffelsuppe uhm - samt lidt natmad.
 
Vi tager basis og hjelm med tillige med de sædvanlige sikkerhedsbriller og selvfølgelig udleveret våben og puljevåben.  Sværhedsgraden af skydningerne kan øges i løbet af dagen. Der er mulighed for at starte uden brug af basis og hjelm. Skydelinien indeholder blandt andet stendynger, "træhuse" med hjørner, kældervinduer, døre o.s.v., så der vil være rig mulighed
for at træne de mere usædvanlige skydestillinger.
 
Sidst men ikke mindst afslutter vi dagen med mørkeskydning.
 
Jens Høst, som har planlagt dagen, har sagt at alle er velkomne. Mulighederne for forskellige skydninger og ikke mindst hyggen stiger sammen med antallet af deltagere.
Jeg håber derfor, at STHVKMVJ møder talstærkt frem. Kom frisk og mød op til en dejlig dag ude på Karup hede.
Inger Olsen - Skydelærer
 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring